Три златне медаље за Државни универзитет

Илма Чапрић, асистент на Државном универзитету у Новом Пазару, освојила је две златне медаље на Отвореном  летњем  фестивалу  „Спорт за све“ у Будви. Она је изборила златне медаље у дисциплинама: народни вишебој и водени триатлон.

У дисциплини мешовита одбојка на песку, екипа у саставу наставника и студената Државног универзитета, освојила је златни пехар.

На такмичењу у организацији Асоцијације „Спорт за све“ Србије и Црногорског савеза спортске рекреације „Спорт за све”, екипа Државног универзитета у Новом Пазару, постигла је добре резултате и у колективним спортовима.

У дисциплини мали фудбал за старије од 40 година, екипа ДУНП-а коју су чинили наставници освојила бронзани пехар. Такође, у малом фудбалу за млађе од 40 година, екипа ДУНП-а коју су чинили студенти, освојила је сребрни пехар.

„Лет фест“ окупља велики број регионалних организација, компанија и институција из Бугарске, Румуније, Пољске, Северне Македоније, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије које су учествовале на овогодишњем фестивалу и такмичиле се у 15 дисциплина, у старосним категоријама млађих и старијих од 40 година.

asocijacija-sport2