АНЕСА ХАЛИЛОВИЋ НОВИ СТУДЕНТ-ПРОРЕКТОР

Анеса Халиловић, са студијског програма Право, изабрана  је  јуче за новог студента-проректора Државног универзитета у Новом Пазару.

Студентски парламент Државног универзитета у Новом Пазару одлучио је да Анеси Халиловић предложи за студента-проректора. Према утврђеној процедури, са предлогом највишег студентског представничког тела, сагласио се и ректор Државног универзитета проф. др Зана Долићанин.

Пре почетка радног дела седнице  она је у свом обраћању  оценила да је сарадња  са  Студентским парламентом изузетно добра и изразила уверење да ће тако бити и убудуће.

„Ваш основни задатак је да стекнете квалитетно образовање, а управа ће увек улагати максималне напоре да се створе још бољи услови студирања“, нагласила је проф. Долићанин.

Захваљујући се на указаном поверењу, Анеса Халиловић је истакла да је током досадашњег школовања на Државном универзитету била у прилици да се добро упозна са темама које су најважније за студенте и да ће се доследно залагати за осварење њихових суштинских интереса.

Мандат студента-проректора траје годину дана, са правом још једног избора.