Ајша Балтић нови студент-проректор

Ајша Балтић, са студијског програма Математика, изабрана  је  данас за новог студента-проректора Државног универзитета у Новом Пазару.

Студентски парламент Државног универзитета у Новом Пазару, између два кандидата, одлучио је да Ајшу Балтић предложи за студента-проректора. Према утврђеној процедури, са предлогом највишег студентског представничког тела, сагласио се и в. д. ректора Државног универзитета проф. др Драгослав Шумарац.

Пре почетка радног дела седнице  он је у свом обраћању  оценио да је сарадња  са  Студентским парламентом изузетно добра и изразио уверење да ће тако бити и убудуће.

„Ваш основни задатак је да стекнете квалитетно образовање, а управа ће увек улагати максималне напоре да се створе још бољи услови студирања“, нагласио је Шумарац.

Захваљујући се на указаном поверењу, Ајша Балтић је истакла да је током досадашњег школовања на Државном универзитету била и прилици да се добро упозна са темама које су најважније за студенте и да ће се доследно залагати за осварење њихових суштинских интереса.

Мандат студента-проректора траје годину дана, са правом још једног избора.