Студенти Државног универзитета на међународном самиту младих на Златибору

На међународном  самиту  младих „Отворени свет“ који се одржан на Златобору, поред проф. др Зане Долићанин, новоизабраног ректора Државног универзитета у Новом Пазару, учествовало је  50 студената ове високообразовне установе, који постижу значајне резултате током школовања.

Први међународни самит младих „Отворени свет“ у организацији Фондације „Заједно за младе – др Даница Грујичић  окупио је преко 2 000  најбољих студената из Србије и 47 земаља света. Одржано је 20 панела, а теме су се односиле  на побољшање економског и привредног живота, здравственог и образовног система, очување породичних вредности, развој  културе и спорта.

Овим догађајем Фондација наставља да окупља најуспешније и најперспективније младе људе, да им помаже и даје шансу да остану у Србији, а да притом размењују знања и искустава са колегама из целог света.

Међународни самит младих на Златибору је само први у низу сличних омладинских и студентских окупљања који Фондација „Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић“ планира да организује у будућности.